Opskrifter
Bagte auberginesandwich med låg
Tirsdag, 12. maj 2009af Redaktion
God og anderledes sandwich med auberginer
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/170d9941f72b4049a2810ef24dac3502.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
45 min.
2 auberginer
Olivenolie
50 g smør
50 g hakkede foråsløg
50 g mel
2½ dl mælk
2 dl revet ost
Salt, peber og citronsaft
1 æg delt i blomme og hvide
Skær auberginerne i "skosåler" og salt dem 1 time, dup dem tørre. Pensl med lidt olie og grill under ovngrill i 10-15 min. Sauter løg i smør, bag af med melet og jævn med mælken. Smag til med ost, salt, peber og citron og leger med æggeblomme. Læg halvdelen af aubergineskiverne i et ovnfast fad og hæld massen over. Læg låg på. Pisk æggehviden stiv og læg over låget og drys med ost. Stil i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Mexicanske piroger
Brød med mayonaissesouffle