Opskrifter

Rabarber-jordbær med chokoladecreme

Lørdag, 30. maj 2009af Redaktion
Frisk og sød dessert med en smag af sommer

(4 pers.)

200 g rabarberstilke
250 g jordbær
100 g sukker
½ dl vand


Creme
100 g hvid chokolade
2½ dl piskefløde


Pynt
Mynte


Creme
Hak chokoladen. Kog fløden op og tag gryden fra varmen. Tilsæt chokoladen og rør, til den er smeltet. Stil cremen i køleskab gerne til næste dag.

Skær rabarberne i tynde skiver. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Kom rabarber, sukker og vand i en gryde og kog dem møre. Tag gryden fra varmen og tilsæt jordbær. Lad det køle af og hæld frugten i 4 portionsglas. Pisk chokoladefløden cremet og læg den oven på frugten. Pynt med mynte.


Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere med jordbær...
Marengs med jordbær
Istærte med jordbær
Jordbærsmoothies
Jordbærsalat med avocado