Rabarber-jordbær med chokoladecreme
(4 pers.)
200 g rabarberstilke
250 g jordbær
100 g sukker
½ dl vand
Creme
100 g hvid chokolade
2½ dl piskefløde
Pynt
Mynte
Creme
Hak chokoladen. Kog fløden op og tag gryden fra varmen. Tilsæt chokoladen og rør, til den er smeltet. Stil cremen i køleskab gerne til næste dag.
Skær rabarberne i tynde skiver. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Kom rabarber, sukker og vand i en gryde og kog dem møre. Tag gryden fra varmen og tilsæt jordbær. Lad det køle af og hæld frugten i 4 portionsglas. Pisk chokoladefløden cremet og læg den oven på frugten. Pynt med mynte.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med jordbær...
Marengs med jordbær
Istærte med jordbær
Jordbærsmoothies
Jordbærsalat med avocado