Jordbærsalat med avocado
(12 pers.)
1 kg jordbær
4 avocadoer
1 løg
4 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
2 tsk. honning
½ tsk. salt
Groftkværnet peber
2 pk. rucolasalat (ca. 8 dl)
Skyl og nip jordbærrene. Lad dem dryppe af og skær dem i skiver. Tag avocadokødet ud af skallerne og skær det i tern eller strimler. Bland olie, vineddike, honning, salt og peber i en stor skål. Læg jordbær, avocado og løg i dressingen og lad det stå en times tid. Vend rucola i og server.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Salt, sødt og syrligt passer godt til lam...
Prøv Middelhavsbuffeten, der blandt andet byder på lam
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Prøv flere gode salater...
Mangosalat med hellefisk
Salat fra Alsace
Rødkålssalat med amarene kirsebær