Opskrifter

Frisk jordbærsalat med avocado og rucola

Lørdag, 9. juli 2011Opdateret 17. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Denne salat med jordbær er både salt og syrlig, og den vil gå godt som tilbehør til f.eks. grillmad eller som en frisk forret.
20 min
4 personer
Jordbærsalat med avocado
500 g jordbær
2 avocado
1 sommerløg
200 g sherrytomater
2 håndfulde rucola
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
1 tsk. honning
Et nip salt
Kværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver.
  2. Del avocadoerne og skær kødet i små bidder.
  3. Skær løget i tynde skiver.
  4. Halver tomaterne.
  5. Pisk dressingen sammen i en skål.
  6. Tilsæt jordbær, avocado, løg og tomater og vend det rundt.
  7. Lad det trække 10-15 min.
  8. Vend rucolaen i og server.