Krydderblanding til and
Krydderblanding til and
(Ca. 3 dl)
1 appelsin, usprøjtet
1 citron, usprøjtet
4 friske laurbærblade
2 hele allehånde
2 tsk. fennikelfrø
8 spsk. groft havsalt
1 kanelstang
4 kviste frisk rosmarin uden stamme
4 kviste timian uden stamme
Lidt friskrevet muskatnød
Skær den yderste tynde skræl af både appelsin og citron. Det behøver ikke være hele frugten, men bare næsten, der skrælles. Findel det hele i en blender eller en morter sammen med laurbær, allehånde, fennikel og lidt af saltet.
Kanelen knuses for sig selv i en blender og blandes i sammen med rosmarin og timian, til det hele er en grov masse, der "fortyndes" med salt og lidt muskatnød. Kommes i glas og stilles køligt - kan holde sig i 2-3 uger.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også: And med rødkålssalat
Et bud på menuen til mortensaften...
Krydret landand
Kartoffeltilbehør
Landlig chokolade-
budding
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)