Opskrifter
Morgenboller med banan
Tirsdag, 16. august 2011af Redaktion
Gode, grove morgenboller, der får naturlig sødme fra bananerne, der gerne må være næsten overmodne
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/ec0d237f9ae345f581b4d9a50d6e3b4c.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
15 g gær
1 dl vand
4 modne bananer
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g tørret tranebær
175 g grahamsmel
350 g mel
Æg til pensling
Rør gæren ud i vandet, mos bananerne og vend dem i. Rør sukker, salt, tranebær og grahamsmel i, ælt dejen sammen med melet og stil den på køl i 6-8 timer. Form dejen til boller, pensl med æg og bag dem ved 180° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop
Find flere opskrifter her...
Louises minisnackbrød
Smørhorn
Fyldte boller
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop