Smørhorn
(16 stk.)
250 g mel
190 g smør
½ tsk. salt
½ spsk. sukker
50 g gær
1 dl mælk
50 g smør
50 g sukker
25 g hakkede mandler
25 g hakkede rosiner
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker.
Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og ælt hurtigt dejen sammen. Stil dejen til hævning i 10 min. og rør smør, sukker, mandler og rosiner sammen til et ensartet fyld.
Rul dejen ud i 4 cirkler og skær hver cirkel ud i 4 trekanter. Fordel fyldet på trekanterne, rul dem sammen og stil dem til efterhævning på en bageplade i 30 min.
Bag hornene ved 225° i 10 min. og pynt med glasur.
Bageopskrift: Asta Sørensen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kaneltærter med citruscreme
Spanske makroner
Horn med birkesfyld
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)