Sprød kålsalat med lune andelår
Ingredienser til sprød kålsalat med lune andelår
(2 pers.)
¼ hvidkål
2 persillerødder
1 skalotteløg
1 æble
½ bdt. persille
2 stængler bladselleri
¾ dl valnødder
2 stk. af anden - f.eks. lår eller vinger
Sennepsvinaigrette
¼ dl olie
¼ dl hvidvins- el. æbleeddike
1 tsk. sennep
1 tsk. honning el. sukker
Salt og peber
Fremgangsmåde til sprød kålsalat med lune andelår
Kom anderesterne i et ildfast fad og lun dem i ovnen ved 180º. Rist valnødderne i ovnen eller på en pande. Snit hvidkålen i fine strimler, drys salt over og lad den stå. Skær løget i tynde ringe. Bland vinaigretten og kom løgene i. Skræl og riv persillerødderne og skær æblet og bladsellerien i den form, du ønsker. Skyl hvidkålen og vend den med revet persillerod, æbler og løg. Vend sennepsvinaigretten i grønsagerne og pynt med persille og de ovnristede valnødder. Servér straks som tilbehør til en anderet.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Rød kylling med ærter
Forloren and med røsti og rødvinskogte løg
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)