Ingredienser til rød kylling med ærter
(4 pers.)
150 g bacontern
450 g kylling inderfilet
1 spsk. hvedemel
½ spsk. paprika
2 dl hønsebouillon
½ spsk. tomatpuré
½ dl fløde 13 %
1 tsk. salt
1 knsp. peber
3 dl frosne ærter
Fremgangsmåde
Svits baconen i en gryde, til den begynder at tage farve. Tilsæt kyllingefiléterne brun dem godt heri. Bland mel og paprika og drys det over. Rør bouillonen i lidt ad gangen, så det ikke klumper, og tilsæt tomatpuréen. Lad retten simre under låg, til kyllingekødet er mørt, ca. 10 min. Tilsæt fløde og ærter og varm retten op til kogepunktet. Smag retten til med salt og peber og servér med dampede broccoli og kartofler, eller mos.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hot indisk kylling med kikærter
Pasta med bøgehatte og skaldyr
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)