Opskrifter

Rødkålssalat med Amarena-kirsebær

Lørdag, 20. december 2008af Redaktion
En ny måde at lave rødkålssalat på

Rødkålssalat lavet med kirsebær

(4 pers.)

600 g rødkål
100 g valnødder
100 g Amarena Fabbri-kirsebær
½ tsk. stødt anis
2½ spsk. vineddike
1 spsk. god olivenolie
2 spsk. saft fra kirsebærrene
Salt og peber

Snit rødkålen fint. Rist valnødderne på en tør, varm pande i et par min. Si saften fra Amarena-bærrene og hak dem fint. Bland alle ingredienserne undtagen nødderne og smag salaten til med saften. Ved serveringen kan du pynte din rødkålssalat med nødder og hele bær.

Prøv også: Honningsødet rødkålssalat

TIP
Amarena Fabbri-kirsebær i den karakteristiske, blå og hvide krukke er lavet efter en over 100 år gammel italiensk opskrift. Klik her, hvis du vil have flere ideer til, hvordan de kan anvendes...
Sælges bl.a. i Magasin, Salling, SuperBest, Kvickly og SuperBrugsen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også....
Gulerodssalat med sennepsfrø
Avocadosalat med rogn og rejer