Morgen naan
(2 pers.)
2 naanbrød
200 g spinat
100 g bacon i tern
50 g revet mozzarella
2 æg
Friskkværnet peber
Læg brødene på en plade med bagepapir og blancher spinaten i letsaltet vand. Dryp spinaten godt af, hak den groft og sprødrist baconternene på en varm pande. Fordel ost, spinat og bacon på brødene og slå et æg ud på hver. Bag brødene ved 215° i 10 min. og server med friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Orangemarmelade
Morgencocotter
Æblesmoothies
Masser af lækre og spændende retter til en brunch
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)