Jordbærguf
(4 pers.)
500 g jordbær
10 mynteblade (+ lidt til pynt)
1 dl kondenseret mælk
125 g mascarpone
125 g græsk yoghurt
20 makroner
Skyl jordbærrene og skær halvdelen i mundrette stykker. Kom resten af jordbærrene i en foodprocesser sammen med mynteblade, kondenseret mælk, mascapone og græsk yoghurt og blend det til en jævn creme. Vend jordbærstykkerne i cremen og bræk makronerne i stykker. Kom makron og jordbærcreme lagvis i 4 portionsglas og pynt med mynte.
Opskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Hindbærskum
Hindbærmousse med skumfiduser
Hindbærtærte med limecreme og sprød bund
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)