Hindbærtærte med limecreme og sprød bund
Opskrift på hindbærtærte med limecreme og sprød bund
(6-8 pers.)
150 g digestive kiks
1 spsk. kakao
50 g blødt smør
3 usprøjtede lime
1 ds. kondenseret mælk
3 dl piskefløde
200 g hindbær
Fremgangsmåde til hindbærtærte med limecreme og sprød bund
Blend kiksene med kakao og smør og tryk blandingen ud som bund i et 22 cm tærtefad.
Riv skallen af limefrugterne og gem den til pynt. Pres saften fra limefrugterne og bland den med den kondenserede mælk. Tilsæt fløden og pisk cremen stiv. Kom cremen over tærtebunden og stil den koldt i mindst 4 timer.
Skyl hindbærrene, bland med limeskal og fordel blandingen over tærten.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find en masse skønne kager og desserter med rabarber og jordbær her...