(4 pers.)
500 g jordbær
150 g sukker
½ dl hyldeblomstkoncentrat
2 dl vand
½ liter god vaniljeis
Pynt
Mynte
Tag de 12 pæneste jordbær fra. Skær resten i tynde skiver og kom i en gryde med sukker, koncentrat og vand.
Kog op, til jordbærrene er møre, og lad dem småkoge i 3 min. Lad det så trække i 20 min. og si så lagen, som smages til.
Suppen isafkøles og serveres med en kugle vaniljeis i midten i en dyb tallerken og med pynt af jordbær og mynte.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbær-gazpacho
Grillet rabarberdessert
Jordbærgele med rosenblade
Find mange flere opskrifter med jordbær her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)