Medister-deller med børnekartofler
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/august/uge-34/mad/34-medisterdeller-med-boernekartofler-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til medister-deller med børnekartofler
(4 pers.)
800 g små kartofler
700 g medisterpølse
Smør til stegning
1 dl yoghurt
1 dl mayonnaise
1 spsk. sennep
2 tsk. honning
1 tsk. sellerisalt
1 knsp. peber
2 dl bælgede ærter
Agurk og gulerødder til stave
Fremgangsmåde til deller med kartofler
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 16 min., til de er netop møre, og lad dem køle lidt. Tryk farsen ud i små frikadeller og steg dem i smørret ved middelhøj varme i et par min. på hver side. Rør yoghurt, mayonnaise, sennep og honning sammen og smag til med krydderierne. Skær kartoflerne i tern og vend dem i dressingen sammen med ærterne. Servér med gulerødder og agurk i stave.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fiskedeller med dilddyp
Skinkeruller med græsk salat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop