(24 stk.)
60 min.
Til kagerne
300 g blødt smør
300 g sukker
300 g hvedemel
6 æg
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 tsk. bagepulver
Pynt
Flormelis
Marcipan
Grøn frugtfarve
Små muffinsforme
Rør sukker og smør blødt og luftigt. Rør æggene i et ad gangen, sigt mel og bagepulver over og fold i dejen sammen med citronsaft og skal. Kom i 24 muffinsforme, der stilles i understøttende form eller papirformene lægges dobbelt. Bages ved 180° i ca. 20 min. Drysses med flormelis og pyntes med stjerne af marcipan i grønne farver. Anrettes som et tårn og serveres til børnene i løbet af nytårsaften, hvor de ikke kan vente på, at klokken bliver 12.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Børnenes kransekagestykker
Marcipankager
Kransekagekonfekt
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)