Børnenes kransekage-stykker
Opskrift på kransekage-stykker
(30 stk.)
500 g marcipan
1½ pasteuriseret æggehvide
100 g flormelis
4 spsk. kokosmel
35 g finthakket, tørret jordbær el. blåbær
50 g nougat
25 g mandelflager
25 g mørk chokolade
Rør marcipanen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse. Del massen i tre og ælt 1 spsk. kokosmel i den ene og jordbær i den anden. Skær nougaten i tynde stænger og pak dem ind i den sidste kransekagemasse. Rul kokos- og jordbærmassen til 2 cm tykke stænger. Klem stængerne i toppen, så de får tre sider, og vend kokosstangen i kokos og jordbærstangen i mandelflager. Bag alle tre slags øverst i ovnen ved 220° i 12 min., til de er let gyldne. Smelt chokoladen, dekorer de afkølede nougatstænger og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kransekagekonfekt
Kransekagen til nytårsaften
Nøddekage med chokoladecreme og jordbærskum
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)