Chokoladeiscreme med ananascoulis
(4 pers.)
(25 min. + 3 timer i fryseren)
2 pasteuriserede æggeblommer
50 g rørsukker
75 g mørk chokolade
1 dl cremefraiche
1½ pasteuriseret æggehvide
200 g ananas i tern
1 dl ananassaft
1 spsk. limesaft
1 spsk. rørsukker
½ stang vanilje
Chokoladespåner til pynt
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret og smelt chokoladen. Bland cremefraichen i chokoladen og rør det i æggesnapsen. Pisk hviderne stive og vend dem i cremen. Fordel cremen i 4 portionsforme, der er egnet til frysning, og stil dem i fryseren i mindst 3 timer. Bland ananas, limesaft, sukker og kornene fra vaniljestangen og blend blandingen til en ensartet coulis. Server isen sammen med den kolde coulis pyntet med chokoladespåner.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Chokoladefondant med baileyis
Choko-iceshot med chokolade og æbler
Chokoladekaffe med is
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)