Sprøde kyllinge- og spinatpakker
(6 stk.)
1 rulle færdig pizzadej
140 g kyllinge-inderfilet
100 g bacontern
1 spsk. olie
50 g spinat
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. sweet chilisauce
150 g flødeost
1 æg
25 g cheddar
Skær kyllingen i små stykker og rist dem i olien med baconternene. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med salt og peber, rør chilisauce og flødeosten i og lad fyldet afkøle. Fold dejen ud, rul den lidt tyndere og skær den ud i 6 firkanter. Fordel fyldet på dejfirkanterne og fold dejen over til trekanter. Pensl kanterne med sammenpisket æg og tryk til med en gaffel. Læg dejpakkerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys ost på. Bag pakkerne ved 200° ca. 18-20 min. og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingehorn
Kyllingevinger med kant
Mini clubsandwich
Lækre idéer til madkurven
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)