Ovnbagt fisk med tomat
(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen
4 store, hvide, faste fileter af fisk uden ben, f.eks. kuller eller kulmule
500 g små, vaskede kartofler
1 stort, hakket løg
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Lidt smør
10 små daddeltomater i halve
2 hakkede ansjosfileter
1-2 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1 bundt bredbladet persille
100 g frisk brød uden skorpe
1 rød chili i tynde ringe
Tilbehør
Grøn salat
Halvér kartoflerne og hak løget, kom det i en bradepande og drys med olie, salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 15 min. Kom halverede tomater og lidt smørklatter ved. Giv det 10 min. mere. Blend imens ansjoser med persille, hvidløg og citronskal og juster konsistensen med lidt olie. Bland smuldret brødkrumme med lidt olie. Læg fisken oven på kartoffelbunden. Læg chiliskiver og citronskiver over og drys med brødkrumme. Giv det 12 min. i ovnen ved 200°. Servér med skefulde af den blendede ansjossovs. Spises med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Krydderbagte laksesommerfugle
Thaisuppe med rejer og kokos
Skrubber med dildpesto
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)