Æg med karrysalat og rejer
(6 pers.)
6 æg, kogt næsten hårde (8-9 min.)
½ dl mayonnaise
1 tsk. mild karry
2-3 spsk. tyk yoghurt
Salt og peber
200 g rejer
Tilbehør
Dild og citron
Når æggene er kogt, pilles de og halveres. Blommen tages ud og moses med mayonnaise, karry, yoghurt, salt og peber. Smages til og puttes op i de tomme hvider igen. Pyntes med rejer og dild.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Karrysild
Fiskefilet med remouladesovs
Æggereder
Find inspiration til påskefrokosten her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)