Opskrifter
Fladbrød med kold steg og radisesalat
Tirsdag, 11. august 2009af Redaktion
Kold steg er både godt som pålæg og aftensmad
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/04ca06d65b8f400c89f3eb84f886aab7.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(1 pers.)
30 min.
150 g kold steg af lam, kalv el. okse (man kan også bruge roastbeef)
1 stort nanbrød (købes i supermarkedet)
1 lille bdt. radiser
½ dl tyk yoghurt
Salt og peber
½ fed finthakket hvidløg
1 spsk. blommetomat-marmelade el. chutney
50 g småbladet frisk spinat
½ agurk i lange flager
Skær stegen i tynde skiver. Skyl og rens radiserne og hak dem groft. Bland dem i yoghurten med hvidløg og salt og peber. Lun brødet i ovnen eller på rist. Smør chutney på og top op med steg, agurk, spinat og radiseyoghurt. Spises evt. som madpakke.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Pitabrød med köfte og tzatziki
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Minideller med spinat og sommersalat