Opskrifter

Pitabrød med köfte og tzatziki

Lørdag, 1. august 2009af Redaktion
Prøv en god ret fra Tyrkiet

(4 pers.)
25 min.

2 skiver hvidt brød
1 dl vand
400 g hakket lammekød
1 revet løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
1 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. hvedemel
Smør til stegning
1 agurk
1 spsk. salt
2 dl drænet yoghurt
2 fed presset hvidløg
Peber
8 pitabrød

Skær skorperne af brødet og udblød det i vandet. Bland kødet med brød, løg, hvidløg, persille, æg, salt og peber til en ensartet fars. Form små kødboller af farsen, og tril dem i melet. Steg kødbollerne i smør, til de er gyldne, ved middelhøj varme. Riv agurken groft og drys med salt. Pres vandet fra agurken, og bland den med yoghurt, hvidløg og peber. Lun pitabrødene, og server dem med köfte, tzatziki og blandet salat.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Lammesouvlaki på fladbrød
Mexicanske piroger