![](https://imgix.familiejournal.dk/media/c32e76bf42e345abbc08b22ca005e463.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(1 liter)
2½ dl hyldeblomstkoncentrat (se opskrift på saft)
1 flaske hvidvin
1 liter danskvand
Evt. 2 dl lys rom
500 g jordbær
Isterninger
2 kviste mynte
Pynt
Hyldeblomster
Rør vin, evt. spiritus, hyldeblomst og halverede bær sammen. Ved servering kommes isterninger, danskvand og myntekviste i. Pynt med hyldeblomster.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter med hyldeblomster...
Hakkebøf med
hyldeblomst
Hyldeblomstsaft
Emilies hylde-
blomst-is
Friturestegte hylde-
blomster
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop