Fyldte æg
Ingredienser til fyldte æg
4 æg
1 spsk. blødt smør
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. karry
1 spsk. klippet dild
½ tsk. salt
1 knsp. peber
150 g kogte krebsehaler
Dild
Fremgangsmåde
Kog æggene i 8 min. og lad dem afkøle i koldt vand. Pil æggene og halvér dem på langs. Tag forsigtigt blommerne ud og mos dem med smør, cremefraiche og karry. Smag fyldet til med dild, salt og peber. Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld det i æggene. Pynt med krebsehaler og dild og servér med groft rugbrød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Blomkål med æg
Asparges med æg og kapers
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...