Opskrifter
Hindbærcroissanter
Søndag, 1. marts 2009af Redaktion
(6 stk.)1 dåse croissantdej, 240 g ½ dl hindbærmarmelade2 spsk. flormelisÅbn dåsen efter anvisningen. Fold dejen ud på bordet, og del den ved
(6 stk.)
1 dåse croissantdej, 240 g
½ dl hindbærmarmelade
2 spsk. flormelis
Åbn dåsen efter anvisningen. Fold dejen ud på bordet, og del den ved perforeringerne. Fordel marmeladen på de 6 trekanter. Rul trekanterne sammen fra den brede side, og bøj dem som et C. Bag dem midt i ovnen ved 225° ca. 8 min. Sigt flormelis over, og server dem lune.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Klementinmuffins med birkes
Kanelsnegle i særlig børnevenlig udgave
Svenske kanelboller
Scones