Pasta med cremet porre-reje sovs
(4 pers.)
15 min.
300 g pasta
1 spsk. olivenolie
300 g store rejer
1 fed hvidløg
2 nye sommerporrer
300 g sukkersnaps (de tykke ærter, hvor skallen spises med)
200 g friskbælgede ærter
1 dl piskefløde
1 dl hvidvin
1 tsk. majsstivelse
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
50 g høvlet parmesan
Purløg til drys
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Rens og snit porrer, hvidløg og sukkersnaps. Lynsteg rejerne i olien i en stor, varm pande i 1 min. Tag op, tilsæt grønsagerne og fortsæt i 1 min. ved samme høje varme. Hæld vin rørt med majsstivelse og fløde ved og kog i 1 min. Kom dijon ved, sluk og smag til med salt og peber og vend rejerne og pastaen i og drys med ost og purløg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lette retter...
Laksesalat i glas
Rejecocktail
Mangosalat med hellefisk