Havregrynskugler
Det skal du bruge til havregrynskugler:
(30 stk. havregrynskugler)
60 g smør
1½ dl grovvalset havregryn
½ dl hakkede hasselnødder
Ca. ½ dl flormelis
1½ spsk. kakao
Kornene fra ½ vaniljestang
2 spsk. stærk espressokaffe el. kold kakao
Evt. lidt piskefløde
Ca. 1 dl kokosmel til at trille kuglerne i
Prøv også: Havregrynskugler og daddelguf
Sådan laver du havregrynskugler
Alle ingredienserne, undtagen kokosmel, blandes grundigt sammen.
Konsistensen på havregrynskuglerne kan justeres med lidt kokosmel, så du får det ønskede resultat.
Når du har fundet den rette konsitens trilles overfladen af havregrynskuglerne i kokosmel.
Herefter stiller du havregrynskuglerne køligt indtil du er klar til at spise dem.
Prøv også: Pebernødder