Opskrifter

Karrysuppe med kylling

Lørdag, 6. september 2014af Hanne Westergaard, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Hanne Westergaard, Odder. Se Hannes lækre opskrift på karrysuppe med kylling her

Opskrift på karrysuppe med kylling

(4 pers.)

Flere lækre supper...

Kyllingesuppe med æg og citron og sesambrød Nem kartoffelsuppe

1 kylling
1½ l vand
3 stilke persille
1 spsk. salt
4 peberkorn
2 laurbærblade
1 porre
40 g smør
2 spsk. karry
4 spsk. mel
4 skalotteløg
1 rød peber
1 tsk. revet ingefær
1 dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Kog kyllingen i vand tilsat persillestilke, salt, peberkorn, laurbærblade og porreringe i 1 time. Pil kødet fra benene og sigt suppen. Svits karryen i smørret, rør melet i og pisk 1 l suppe i, lidt ad gangen. Skær løg og
peberfrugt i tern og tilsæt dem sammen med ingefæren. Lad suppen koge i 20 min., rør fløden i, og smag til med salt og peber. Del kyllingekødet i mindre stykker, vend det i suppen og servér.

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Mad på 15-20 minutter