Karrysuppe med kylling
Opskrift på karrysuppe med kylling
(4 pers.)
Flere lækre supper...
Kyllingesuppe med æg og citron og sesambrød Nem kartoffelsuppe1 kylling
1½ l vand
3 stilke persille
1 spsk. salt
4 peberkorn
2 laurbærblade
1 porre
40 g smør
2 spsk. karry
4 spsk. mel
4 skalotteløg
1 rød peber
1 tsk. revet ingefær
1 dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Kog kyllingen i vand tilsat persillestilke, salt, peberkorn, laurbærblade og porreringe i 1 time. Pil kødet fra benene og sigt suppen. Svits karryen i smørret, rør melet i og pisk 1 l suppe i, lidt ad gangen. Skær løg og
peberfrugt i tern og tilsæt dem sammen med ingefæren. Lad suppen koge i 20 min., rør fløden i, og smag til med salt og peber. Del kyllingekødet i mindre stykker, vend det i suppen og servér.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.