Pitabrød med tunsalat
(2 pers.)
15 min.
150 g couscous
2½ dl kogende vand
1 bøftomat
1 peberfrugt
2 forårsløg
1 bdt. dild
150 g tun i vand
Dressing
2 spsk. olivenolie
2 tsk. limesaft
1 tsk. tabasco
½ tsk. salt
1 knsp. peber
4 pitabrød
Lad couscoussen stå i blød i vandet i et par min. og hæld evt. overskydende vand fra. Befri tomaten for kerner, skær den og peberfrugten i små tern og hak forårsløg og dild. Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af. Bland couscoussen med grønsager, tun og dild i en skål. Bland olie og limesaft med tabasco, salt og peber og vend dressingen i salaten. Server tunsalaten i lune pitabrød sammen med gulerods- og agurkestave.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere forslag her:
Hvem gi'r pizza i aften?
Hvis det skal gå hurtigt...
Nem mad i aften