Opskrifter
Kalkundeller med hvidkålssalat
Onsdag, 10. september 2008af X
30 min.(3 pers.)500 g hakket kalkun2 kogte kartofler1 spsk. finthakkede kapers1 hakket løg½ tsk. salt1 knsp. peber¼ hvidkålshoved2 gule peberfrugter1
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/9b10702b84f24eb5acd3d4a75c770697.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
30 min.
(3 pers.)
500 g hakket kalkun
2 kogte kartofler
1 spsk. finthakkede kapers
1 hakket løg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed presset hvidløg
½ dl hakket persille
Mos kartoflerne og rør dem sammen med kødet. Tilsæt kapers, løg, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, eddike, salt, peber og presset hvidløg sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend persillen i salaten og server med et stykke godt brød.
Opskrift: Kristina Miechels