Opskrifter

Cheesecake med mangocreme og mandler

Mandag, 26. marts 2012af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Jette M. Vesteragerfoto: Jette M. Vesterager
Uhm! En rigtig lækker kage til påskemiddagen

Opskrift på cheesecake med mangocreme

125 g grove digestive kiks
50 g smør
2 modne mangoer
200 g flødeost
2 dl græsk yoghurt
150 g sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
5 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
50 g smuttede, hakkede mandler

Pynt
Hakket chokolade, små påskeæg


Fremgangsmåde til cheesecake med mangocreme

Fristende cheesecakes!

Er du også vild med cheesecake - eller ostekage - så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>

Kom kiksene i en plastpose og knus dem fint med en kagerulle. Bland kiks og smeltet smør, fordel det i bunden af en springform. Sæt det i køleskabet ca. 20 min.

Flæk mangoerne og skær kødet fra sten og skal. Miks kødet med blenderstav. Rør flødeost, græsk yoghurt, sukker, citronskal og mango sammen.

Udblød husblassen ca. 5 min. i koldt vand. Tag husblassen op og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl husblassen lidt og rør den forsigtigt i osteblandingen.

Pisk hviderne stive og vend dem i sammen med mandlerne. Fordel blandingen i formen oven på kiksebunden. Sæt kagen i køleskabet 4-5 timer eller til næste dag.

Fjern formens ring og pynt med chokolade og små påskeæg.

Tip: Bunden kan laves ned en blanding af digestive og hårde ingefærkager.



Inviter på påskemiddag...


Melon med skinke
og parmesan


Græsk lamme-
ragout med citron


Påskebrød


Pouls påskekage










masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet