Bøf med kartofler og grønne skud
(2 pers.)
25 min.
400 g nye kartofler
Havsalt
Friskkværnet peber
2 x 200 g oksefilet med fedtmarmorering
1 dl tyk yoghurt
Lidt friskrevet peberrod
Citronsaft
1 spsk. hakket purløg
1 bdt. stor vild brøndkarse
Lidt olivenolie
½ agurk
Tilbehør
Lidt groft brød
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, afkøl let og skær i kvarte. Vend med olie, citronsaft, salt og peber. Rør yoghurt med salt, peber, peberrod og hakket purløg. Steg bøfferne på grillpande eller over grill, og vend tynde skiver af udkernet agurk og skyllet brøndkarse i kartoflerne. Server bøffen til salaten med yoghurtsovsen til og både af citron.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Hakkebøf med majssalsa
En hurtig bøf
Sprængt oksebryst med peberrodssauce