Opskrifter

Bøf med kartofler og grønne skud

Torsdag, 11. juni 2009af Redaktion
Bøf med peberrod og grønt

(2 pers.)
25 min.

400 g nye kartofler
Havsalt
Friskkværnet peber
2 x 200 g oksefilet med fedtmarmorering
1 dl tyk yoghurt
Lidt friskrevet peberrod
Citronsaft
1 spsk. hakket purløg
1 bdt. stor vild brøndkarse
Lidt olivenolie
½ agurk


Tilbehør
Lidt groft brød


Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, afkøl let og skær i kvarte. Vend med olie, citronsaft, salt og peber. Rør yoghurt med salt, peber, peberrod og hakket purløg. Steg bøfferne på grillpande eller over grill, og vend tynde skiver af udkernet agurk og skyllet brøndkarse i kartoflerne. Server bøffen til salaten med yoghurtsovsen til og både af citron.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Hakkebøf med majssalsa
En hurtig bøf
Sprængt oksebryst med peberrodssauce