(2-3 pers.)
45 min.
Dej (kan evt. købes færdig)
10 g gær
3 dl vand
1 spsk. salt
1 spsk. olie
2 dl durummel
Ca. 300 g hvedemel
Fyld
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
200 g hakket lamme- el. oksekød
1 dåse hakkede, flåede tomater
Revet skal 1 usprøjtet citron
Sovs
2 dl tyk yoghurt
½ groftrevet agurk drænet for vand
½ bdt. hakket mynte
Tilbehør
Grøn salat
Ælt dejen sammen og lad den hæve 30 min. Rul den ud til én stor eller 2-3 mindre pizzaer. Steg løg, hvidløg og kød i olie og tilsæt tomater, citronskal, salt og peber og hæld kødsovsen over dejen. Bag ved 210° i 15 min. Rør yoghurt med agurk og mynte. Hæld sovsen over den varme pizza og server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Landsbytærte
Lammekarbonader
Krydrede oksespid med paprikasovs