Krydrede oksespid med paprikasovs
(3 pers.)
30 min.
500 g hakket oksekød
2 spsk. rasp
1 æg
1 spsk. rød karrypasta
1 fed presset hvidløg
½ dl fløde 9%
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ løg
1 spsk. olie
2 tsk. paprika
1 spsk. tomatpuré
1½ dl hønsebouillon
½ dl fløde 9%
1 spsk. majsstivelse
Bland kødet med rasp, æg, karrypasta og fløde til en ensartet fars, og rør hvidløg, salt og peber i. Form farsen om 9 spid og grill eller steg dem på panden på alle sider, til de er gennemstegte. Hak løget og svits det let i olien. Tilsæt paprika, tomatpuré og bouillon og lad det koge op. Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld det i sovsen under omrøring. Lad sovsen koge op og server med kogte kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegte koteletter på ben i asiatisk rødvinssovs
Citronlaks med salsa
Pasta med tigerejer og limesovs