(8 stk.)
300 g marcipan
3 æggeblommer
1 dl mælk
3 spsk. mel
1 spsk. limesaft
125 g solbær
3 æggehvider
120 g sukker
Revet skal af 1 usprøjtet lime
Riv marcipanen og rør æggeblommer og mælk i. Tilsæt mel og limesaft og vend solbærrene i dejen. Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og limeskal og pisk dem seje. Fordel dejen i 8 smurte portionsforme og kom hviderne i en sprøjtepose. Sprøjt hviderne ud som toppe over dejen og bag dem ved 180° i 30 min. Lad drømmene afkøle i formene og server dem drysset med lidt kakao.
Muffins med abrikos og chokolade
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Medaljer med abrikos og nougatskum
Brombærhjerter
Chokolade-blåbærmuffins