Pitabrød med krydret kylling
Ingredienser til pitabrød med krydret kylling
(4 pers.)
1 kylling
1 l vand
1 chili
3 peberkorn
1 løg
1 spsk. salt
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
2 gulerødder
¼ agurk
4 forårsløg
1 snackpeber
8 pitabrød
Cremfraichedressing
Fremgangsmåde til pitabrød
Kog kyllingen i vand tilsat chili, peberkorn, løg og salt i 60 min. Pil kødet fra benene. Svits paprikaen i olien, tilsæt kyllingekødet og 2 dl suppe og lad det småsimre under omrøring, til væden er væk. Skær gulerødder, agurk, forårsløg og peber i strimler. Lun pitabrødene, fyld dem med grønsager og kylling og servér dem med en god cremefraichedressing.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lammesalat med korender
Citron-ingefærkylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)