Blød vaniljeis med limebær og havresmulder
(4 pers.)
1 l vaniljeis i bæger
Limebær
150 g blåbær og brombær
1-2 spsk. sukker
Revet skal af 2 usprøjtede lime
2 spsk. limesaft
Tilbehør
1 dl piskefløde
4 havrekager
½ dl hasselnøddekerner
Pynt
Citronmelisse eller mynte
Limebær: Rør sukker, limeskal og saft, til sukkeret er opløst, og rør bærrene i. Lad det trække en times tid.
Pisk fløden stiv, knus kagerne og hak nødderne. Tø isen noget op og rør den igennem med en håndpisker.
Læg den i portionsskåle med bær, flødeskum, kagesmulder og nødder. Pynt med citronmelisse eller mynte.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbæris med karamel
Selmas kaffeis
Regnbueis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)