Opskrifter

Hindbæris med lakrids

Torsdag, 11. august 2011af Redaktion
Rigtig god is med lakridssmag

(4 pers.)

200 g friske hindbær
4 pasteuriserede æggeblommer
25 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
2½ dl piskefløde
50 g groftknuste marengs
2 tsk. lakridspulver el. knuste lakridsbolsjer

Mos hindbærrene med en gaffel. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker luftigt. Pisk fløden stiv. Vend flødeskum, marengs, de fleste hindbær og lakrids i og gem resten til pynt.
Hæld blandingen i en form på ca. 1½ l og sæt den i fryseren i mindst 5 timer. Pynt isen med resten af marengsen, hindbær og lakrids.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Find flere opskrifter her...
Lakridskage med appelsin
Blåbær-melonis
Selmas kaffeis





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)