Chokoladeis
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
50 g mørk chokolade
½ dl mælk
2 dl piskefløde
Vaniljeis
3 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 vaniljestang (brug kun kornene skrabet ud af stangen)
3 dl piskefløde
Jordbæris
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
100 g jordbær
2 dl piskefløde
Chokoladeisen: Pisk æggeblommer og sukker luftigt og smelt chokoladen i mælken.
Pisk fløden til en let skum, rør chokoladen i æggesnapsen og vend flødeskummet i.
Kom cremen i bunden af en rugbrødsform foret med film og stil den i fryseren i 1-2 timer til isen har sat sig.
Vaniljeisen: Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra vaniljestangen luftigt og pisk fløden til en let skum.
Vend flødeskummet i æggesnapsen, hæld cremen over chokoladeisen og stil den i fryseren i yderligere 1-2 timer.
Jordbærisen: Pisk æggeblommer og sukker luftigt og blend jordbærrene.
Pisk fløden til en let skum, rør jordbærrene i æggesnapsen og vend flødeskummet i. Hæld cremen over vaniljeisen, stil den i fryseren i mindst 2 timer og server med vafler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mango-bananis
Blåbær-melonis
Frugtis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)