Selmas kaffeis
5 dl piskefløde
2 tsk. frysetørret kaffe
4 pasteuriserede æggehvider
170 g sukker
4 æggeblommer
50 g makroner
Rør kaffen ud i fløden og pisk den til skum.
Pisk hviderne stive med 120 g af sukkeret og pisk resten af sukkeret med blommerne. Vend fløde og æggehvider i blommerne og knus makronerne. Kom makronerne i bunden af en fryseegnet form og hæld iscremen over.
Stil cremen i fryseren i mindst 4 timer, til den har sat sig, og server med frisk frugt.
Madopskrift: Selma Nielsen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Regnbueis
Blåbær-melonis
Emilies hyldeblomstis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)