Ingredienser til nem laksepaté
(4 stk.)
200 g laksefilét
150 g røget laks
200 g flødeost
1 bdt. dild
2 forårsløg
4 skiver groft rugbrød
Fremgangsmåde til nem laksepaté
Damp laksen i letsaltet vand, del den i flager og lad den afkøle. Beklæd 4 portionsskåle med film og læg en skive røget laks i bunden. Mos halvdelen af den dampede laks med flødeosten og rør hakket dild og fintsnittet forårsløg i. Hak resten af den røgede laks fint og og vend den forsigtigt i flødeosteblandingen sammen med resten af den dampede laks. Fyld portionsskålene op med lakseblandingen og stil dem på køl i mindst 30 min. Vend laksepatéerne ud og anret dem med ristet rugbrød, hakkede forårsløg og dild.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tunfrikadeller med frisk tomatsovs
Råstegt tun med avocado
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)