Brunch tallerken
(2 pers.)
250 g hel, frosset spinat
125 g mozzarella
6-8 brunchpølser
2 æg
Salt og peber
Muskat
Tilbehør
Grovboller
Tø spinaten op, tryk væden af og fordel den i 2 smurte, ildfaste tallerkner. Krydr med salt, peber og muskat. Hæld væden fra mozzarellaen og skær dem i mindre stykker, læg dem oven på spinaten. Fordel pølserne langs kanten. Sæt tallerknerne i ovnen ved 225° i 2-3 min. Slå et æg ud i hver tallerken og sæt tallerknerne tilbage i ovnen 5-6 min., til æggehviden er stivnet. Spis grovboller til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRAKTISK PENSEL
Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fuldkornsyoghurt med mandler
Latkes
Frugtsalat med granola
Masser af lækre og spændende retter til en brunch
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)