Safrankylling med kardemommeblommer
(4 pers.)
1 kylling delt i 8 stykker
12 tråde safran
1 dl tyk yoghurt
1 hvidløgsfed
Salt og peber
1 skalotteløg
2 spsk. olivenolie
500 g sveskeblommer
6 bælge hele kardemomme
1 spsk. balsamicoeddike
1 bdt. rucola
Tilbehør
Stegte courgetteflager
Del kyllingen i 8 stykker, rør sarfran opløst i 1 spsk. lunet vand i yoghurten med hvidløg, salt og peber. Gnid dette på kyllingestykkerne og læg dem i et ovnfast fad. Lad det stege ved 160° i 1 time og 15 min. Hak løget og sauter i olien på en pande. Flæk blommerne og fjern stenen. Kom blommerne på panden og steg videre ved svag varme med knuste kerner af kardemomme. Kog af med balsamico og drys med skyllet rucola ved servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Braiseret nakkekam med kanel, chili og fennikelfrø
Sprødstegt andebryst med rødkålssalat
Krydrede æbler med mascarponecreme
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)