Kødboller a la lady og vagabonden
Ingredienser til kødboller a la lady og vagabonden
(4 pers.)
Fars
400 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg
1 fed hvidløg
½ spsk. friske timianblade el. 1 tsk. tørrede
½ spsk. friske oreganoblade el. ½ tsk. tørrede
1 æg
1 dl bouillon
Salt og peber
Olie til stegning
Tomatsauce
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 dl bouillon
Salt og peber
Hakket persille
Tilbehør
Spaghetti
Fremgangsmåde til kødboller a la lady og vagabonden
Pil og hak løg og hvidløg. Bland alle ingredienserne til farsen og rør den smidig. Form farsen til valnøddestore boller og steg dem på panden i olie.
Tomatsauce: Pil og hak løget og svits det i en gryde i olie. Tilsæt tomater og bouillon. Lad saucen simre 15-20 min. Smag til med salt og peber og tilsæt hakket persille.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Pølser i fad
Fiskedeller med dilddyp
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)