Tunsalat med koriander og bagte tomater
Ingredienser til tunsalat med koriander og bagte tomater
(4 pers. - som forret)
1 bdt. koriander
500 g dadeltomater
Salt og peber
2 dåser tun i olie
1 bundt forårsløg
Tilbehør
Groft brød eller ristet rugbrød
Fremgangsmåde til tunsalat
Skyl og hak korianderbladene og gem lidt til pynt. Skær tomaterne i halve, drys med salt og peber og stil dem i et ovnfast fad i ovnen ved 200º i 20 min. Rør tunen med lidt af olien fra dåsen, salt, peber og hakket koriander. Rens forårsløgene og skær dem i tynde ringe, vend dem i tunen, men gem lidt til pynt.
Når tomaterne er bløde, men stadig har facon, vendes de op i tunen, der serveres med groft brød eller ristet rugbrød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med rouille og frisk fisk
Krebsetærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)