Opskrifter

Spinatrulle i mikroovn

Lørdag, 6. juni 2009af Redaktion
Anderledes og let ret med spinat

(4 pers.)


100 g spinatblade
50 g franskbrødskrumme, ca. 2 skiver
½ dl fløde
100 g røget kogt skinke
1 æg
2 spsk. snittet purløg
Salt, peber
Sennep

Rib spinaten for grove stilke, skyl den godt og lad den dryppe af. Læg spinaten udbredt på et fad. Læg låg eller køkkenrulle over og sæt det i mikroovnen 1 min. ved 600 watt. Hæld væden fra fadet fra. Skær brødkrummen i tern og udblød dem 5 min. i fløden. Skær skinken i meget små tern. Bland brødkrumme, skinke og æg og krydr med salt, peber og en anelse sennep. Læg halvdelen af spinatbladene tæt ved siden af hinanden i en aflang firkant på et stykke mikroovnsfilm. Fordel skinkeblandingen langs midten og læg resten af spinatbladene over. Pak filmen om og form det til en rulle. Læg den på en tallerken og sæt den i mikroovn 4-5 min. ved 600 watt. Køl rullen af og skær den i ikke for tynde skiver med en god skarp kniv. Server til frokost eller forret med tomater og brød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere med spinat...
Skinkekokotte med spinatsalat
Spinatsalat med lammemørbrad