Opskrifter

Nem bagt æblekage

Mandag, 30. juni 2008af X
(4-5 pers.)5 syrlige æbler1 dl sukker3 dl rasp el. en blanding af rasp og knuste makroner100 g koldt smørSkræl æblerne og riv dem groft. Bland æbler

(4-5 pers.)

5 syrlige æbler
1 dl sukker
3 dl rasp el. en blanding af rasp og knuste makroner
100 g koldt smør


Skræl æblerne og riv dem groft. Bland æbler og sukker. Læg et lag revet æble i et ildfast fad på ca. 20 cm. Drys et lag rasp over æblerne. Høvl et lag smør over. Fortsæt med resten af æblerne og raspen i samme rækkefølge, ca. 3 lag af hver. Slut med et lag smør. Bag kagen midt i ovnen ca. 30 min. ved 175°, til den er gyldenbrun. Server den lun eller kold med flødeskum.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen