Bagt brombærkage
Ingredienser til brombærkage:
150 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
150 g mel
125 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
1½ dl yoghurt
300 g brombær
2 spsk. rørsukker
Tilbehør:
Cremefraiche el. flødeskum
Prøv også: Abrikoskage med mandler
Fremgangsmåde:
Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet.
Del æggene i blommer og hvider.
Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen.
Bland mel, kokosmel og bagepulver.
Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten.
Pisk hviderne stive og vend dem i dejen.
Kom dejen i en smurt springform på 24 cm, fordel brombærrene over og drys med rørsukker.
Bag kagen ved 170° i 60 min. og servér med cremefraiche eller letpisket fløde.
Se også: Spandauere med sød vaniljecreme