Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
(6 pers.)
2 store kartofler
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
8 æg
Evt. lidt tørret, stødt chili el. cayennepeber
Persille til pynt
8-12 skiver serranoskinke
6 modne tomater
1 spsk. hakket, frisk timian
½ tsk. groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk. sukker
1 spsk. olivenolie
Skræl kartofler og skær i terninger, der ristes på pande i olivenolie. Æggene slås ud, men røres ikke i stykker. Kartoflerne drysses med salt og peber, og når de er halvmøre, kommes æggene ved. Rør med en træske, så der går lidt hul på æggene, men så blomme og hvide stadig er delvist adskilt. Pynt med persille og skinke og server med en salat, hvor tomaterne skæres i mindre stykker og blandes med timian, salt, peber, sukker og olie.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Lav som brunch med...
Minispandauer
Mango- og appelsinsmoothies
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)