Banankage med kanel
190 g smør
300 g sukker
3 æg
360 g mel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
3 tsk. vaniljesukker
4½ dl kærnemælk
3 modne bananer
80 g sukker
1 spsk. kanel
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør det i skiftevis med mælken. Mos bananerne og vend dem i dejen. Bland sukker og kanel. Hæld halvdelen af dejen i en smurt 26 cm springform. Drys med kanel og sukker og kom resten af dejen over. Bag kagen ved 175° i 1½ time.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Citron-myntekage med marinerede bær
Mandelkage med sommerbær
Nem æbletærte med nødder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)